top of page

We zijn begonnen

We zijn begonnen. Waarmee dan?

We zijn begonnen met de inschrijving voor de 6-uurs spinningmarathon welke op 30 september 2017 wordt gehouden ten gunste van Hospice Wassenaar. De marathon zal worden gehouden bij Njoy Fitness in Wassenaar.

Meer informatie over Hospice Wassenaar kan je vinden op de home-pagina.

Inmiddels is de inschrijving dus van start en hebben al 6 mensen zich ingeschreven. Ben jij de volgende? Wacht niet te lang want er zijn slechts 33 fietsen beschikbaar.

Je kunt een fiets reserveren voor ā‚¬ 60,00 voor de volledige 6 uur. Of je de 6 uur alleen gaat rijden of deelt met vrienden dat maakt niet uit. Met meerdere rijden is overigens wel zo gezellig.

Na de spinningmarathon kan je ook nog eens deelnemen aan een heerlijk buffet. Kosten? Slechts ā‚¬ 15,00. Voor dat bedrag kan je je buikje goed vol eten. Gewoon doen dus. Wel zo gezellig. Wat ook leuk is, is dat er live muziek is geregeld en wel van de rijdende DJ Paul Berkhuysen.

Paul verzorgt onder andere de muziek bij grote evenementen zoals de CPC.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Njoy Fitness Wassenaar en Njoy Fitness Den Haag. Ben je geen lid van Njoy en wil je toch graag meedoen? Mail mij even en dan zorg ik er voor dat jij het inschrijfformulier samen met een sponsorformulier krijgt toegemaild.

Hou deze website in de gaten voor nog meer nieuws. Zo blijf je op de hoogte van de laatste gebeurtenissen.

Sportieve groet,

Martin


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page